• Kategorie
  • Parametry
  • Grille i podpałki

Grill to urządzenie, które służy do obróbki cieplnej produktów żywnościowych takich jak mięsa, ryb a także warzyw. W handlu dostępne są grille węglowe, gazowe oraz elektryczne. Grille wykorzystywane są nie tylko na działkach, przydomowych ogródkach lub piknikach. W dzisiejszych czasach coraz częściej ekskluzywne restauracje chcąc uatrakcyjnić swoje menu korzystają z grilla aby sprostać coraz większym wymaganiom konsumentów. Na udane grillowanie wśród rodziny i przyjaciół w przytulnym kąciku  rekreacyjnym w ogrodzie niezbędne są podpałki, które w prosty i szybki sposób pozwolą rozpalić ogień w grillu. Podpałki bywają w postaci płynnej, żelu lub w stałej tzw. kostki. Podpałki przydatne są nie tylko do rozpalenia grilla, ale także przydadzą się do użytku domowego przy rozniecaniu ognia w kominkach i piecach. Mając te dogodne podpałki grillowanie nie będzie uciążliwe. Zapraszamy za zakupów.